//eya Rusydia
The Princess



Link Diary About

ANNYEONGHASEYO!!!Assalamualaikum, welcome to my blog. I'm Leya. Please be nice here :)








Jom CBOX


My Favourite Songs


My Tweet


Follow Leya Taw!!!


Credits By


This blue grey templates made by Ogiey Junior. The photogenic pictures taken at WeHeartit. Thanks to Ogiey for the cursor freebies. I am proud to use Colour Code to

Header by Nurul Atiqah.




~GATHERING 1.0 at MID VALLEY MEGAMALL~


Annyeonghaseyo!!! Assalamualaikum semua J semoga ceria – ceria selalu J Eh, kenapa EXCITED semacam je leya ni ??? :D Acctually, aku excited sebab Sabtu lepas aku berGATHERING dengan kawan – kawan aku kat KL a.k.a MID VALLEY MEGAMALL. Oppsss!!! Bukan sebarang kawan taw, ha ni kawan – kawan yg aku kenal dari alam maya iaitu FACBOOK J Mulanya kami kenal dalam satu group Form 6 then oleh kerana kami ni agak gila – gila sikit untuk jaga hati semua pihak, kami beralih arah buat group yang diciptakan khas buat kami yang OTAK GILA ni hahaha :D

GENG KAKI MEREPEK !!! *kami tak makan kerepek, tapi kami gila merepek :D Ok aku dah mengarut apa dah ni -_- Bayangkan dah hampir SATU tahun belum jumpa, lepak sama a.k.a gathering laaa, selalu bising dalam FB, TWEET, WHATSAPP, SMS !!! then baru ni buat pertama kali berkumpul :D Even baru 12 orang #ANIS, ECAH, HANA, MIRUL(ayahanda), EKHSAN, MUIZ, NUAR, HUSNA, HAFIS, FIZAL, FAISAL termasuk kte taw! :D daripada berapa orang ahli dalam group #tak tau berapa ahli :p tapi agak lebih GILA dari dalam FB :D and yang paling kelakar,, amboi bila dalam FB, TWEET, WHATSAPP, SMS kecoh macam kenal lama gila, tapi bila berdepan hihihi ada yang malu, segan, ada yang lebih GILA dari dalam FB pun ada hihihi :D tapi yang pasti GATHERING 1.0 sangat2 best J

Kami penuhkan gathering ni dengan permulaan buat perjumpaan depan pintu MID VALLEY, agak lama juga menghalang laluan orang hahaha :D tapi masa mula – mula sampai tengok macam semua nya baju warna sama, biru, hitam, merah eh? Macam temu janji pulak :D then makan kat food court, tapi bercakap pasal food court, kami siap “tawaf” 3, 4 kali mencari nya, turun naik escalator, sangat BEST :D sebab sama – sama penat, sama – sama pening *sesat!!! Nampak sangat macam xpernah masuk Mid, oppsss!!! :D heee, then lepak, lunch, solat zohor after that kami main bowling sampai lah ke petang. Dalam bowling macam – macam gelagat diorang ni, mula – mula macam biasa je, xhappening pun tapi time tengah – tengah game, datanglah perangai yang GILA tu, sangat menyeronokkan. Habis game, snap picture ramai – ramai depan bowling J then nak lepak kat luar MID, mencari port, takde, sedih nye :D tapi tengah kami duk sibuk mencari port nak lepak sambil makan kek #SECRET RECIPE J boleh pulak NUAR dengan HAFIS sesat hahaha tapi Alhamdulillah lepas kami dapat port diorang pun jumpa kami J lepak, makan kek, snap picture, borak sampai pukul 5.30 petang. Sambil borak duk sibuk bincang nak gathering 2.0 pulak, dah mula macam – macam merepeknya, tapi mungkin tempat dicadangkan sama KLCC, PORT DICKSON, BUKIT CAHAYA or kawasan air terjun, maybe lah!!! Tapi terpulang atas perbincangan dalam group nanti lah ye J sebelum nak balik, last kami snap picture dekat dengan air terjun, sekali ramai – ramai J sangat best. Then kami balik, tapi kami semua berpisah dekat komuter -_- #bila lagi nak jumpe, insyaALLAH ada rezeki jumpalah kita semua ye , jangan risau J

Yang pasti semuanya seronok, sangat best, bermakna gathering 1.0 kali ni berjaya juga akhirnya, YES!!! Alhamdulillah dapat jumpa jugak even ada yang tak dapat hadir atas urusan lain J Apa pun, thank you SO MUCH korang semua J GAMSABHANIDA!!! SARANGHAEYO !!!!!

Ha, kat bawah aku letak gambar dan video kenangan kami sewaktu GATHERING 1.0 J selamat menonton !!!

P/S : Maaf kalau gambar tak cantik, kabur atau gambar yang pelik tapi ter”masuk” maaf sangat – sangat ye :D Maaf jugak sebab ada beberapa video yang takde audionye sebab tak dengar suara J

*alamak muka ayahanda kabur laa :D tengok Ekhsan pun sibuk nk tangkap gambar jugak J

*Tengok,Anis dengan Ecah taknak pandang kamera, abg kat belakang tu yang pandang , sibuk sangat main berWHATSAPP untunglah handphone canggih :D

*peace Hana Montenna :D


*apalah yang diborakkan diorang empat orang ni ???

*sebelum bowling sempat lagi bergambar :D 


*hanya kami berEMPAT je GEGIRL J 

*Mirul, Muiz, Hana duk sibuk pandang screen kat depan, tapi Husna tengok apa tu ???

 *sukanya abang – abang kita ni ye :D 

*yeyyy!!! Game dah start!!! Tapi kenapa kte sorang dlm geng sebelah ???

*ayahanda sibuk je nak masuk jugak :D


*3 of girls J


*wahhh!!! Sedapnyee J


*SMILE, tengok Muiz dah macam hantu gigi dah :D

 *Ekhsan sempat lagi cas handphone ye J

*awesome!!! Semua buat muka comey J

*siapa paling hebat??? Of course la Leya!!! :D


*yeyyy!!! Kami bergambar PEACE (Y)


*wahhh!!! Ada kek J



*macam-macam gelagat mereka :D

*ayahanda xsabar nak potong kek :D





*boboi kongker nak potong kek :D

*eh mane Leya ???



*semua control macho :D

*tamaknye ayahanda, ish, ish, ish :D

*yeyyy!!!akhirnya GATHERING 1.0 berjaya!!! J



TERIMA KASIH SAHABAT J




1 comment(s)