//eya Rusydia
The Princess



Link Diary About

ANNYEONGHASEYO!!!Assalamualaikum, welcome to my blog. I'm Leya. Please be nice here :)








Jom CBOX


My Favourite Songs


My Tweet


Follow Leya Taw!!!


Credits By


This blue grey templates made by Ogiey Junior. The photogenic pictures taken at WeHeartit. Thanks to Ogiey for the cursor freebies. I am proud to use Colour Code to

Header by Nurul Atiqah.




*UTUHNYA PERSAHABATAN DI ALAM MAYA* (PART 2)

 
 
 
Okey, part yang lepas aku story pasal geng-geng BOBOI, hari ini aku nk story geng-geng GEGIRL pulak. Mereka ni boleh dikatakan PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR taw hihihi :p Untuk pengetahuan semua, geng GEGIRL ni sikit je xbanyak macam geng BOBOI, dan mereka ni juga sporting habis. Bukan sahaja cantik, comel, lawa malah mereka ni juga antara CALON – CALON ISTERI yang terbaik!!! Berebut mertua nak cari menantu macam mereka taw hihihi :D Mereka ni sangat baik, sentiasa ada disisi saat rakan – rakan lain memerlukan. Mesra, mudah bergaul, tak sombong itulah mereka :) Dan diantara salah seorang daripada mereka ini aku pernah jumpa, rasa teruja sangat – sangat :) Apa pun jom kita mengenali mereka  nak??? :)


*note- gambar, nama penuh, nama timangan :p umur, birthday,  asal, FACEBOOK, pandangan Leya  mengenai mereka yang mesra dlm alam maya ni #tengok depan mata belum taw lagi sebab xpernah jumpe pun :)

~NUR AISYAH BINTI MD ROZI
~ecah rozi
~21 Tahun
~27.5.1992
~Kuala Lumpur
~seorang yang sopan, baik hati, penyayang kadang satu kepala juga :)



 
~NURHAFIZAH BINTI HAZMAN
~fza
~21 Tahun
~18.6.1992
~Kuala Kubu Bharu
~seorang yang agak pemalu, ayu, sopan je, dan yang pasti orang nye manis dgn senyuman :)



~SITI AISHAH BINTI SATAR
~ecah satar
~21 Tahun
~1.4.1992
~Batang Berjuntai
~seorang yang ceria, tapi mungkin agak pendiam dan happy go lucky :)

   
 
 
~ZULKHURIATUL HANNAH BINTI MOHD YUSOF
~hannah
~21 Tahun
~4.10.1992
~Tanjung Malim
~seorang yang manis, ceria, happy go lucky dan berpendirian :)



 
~NURUL SUHAIZA THAM BINTI ISKANDAR NASRUDDIN THAM
~sue
~21 Tahun
~3.12.2012
~Jeram
~seorang yang sangat comel, lembut je, murah dengan senyuman dan yang paling penting suka sangat snap picture :p
  


 
~SHULAIHA BINTI MOHD
~shue
~21 Tahun
~9.10.1992
~Kota Bharu
~seorang yang pendiam, murah dengan senyuman, manis orang nya :)



~NURUL ANIS SYAZWANI BINTI RAMLI
~anis
~21 Tahun
~16.8.2012
~Banting
~seorang yang comel, ceria, happy go lucky, mudah mesra dan senang berkawan :)



~NURHAFIZZATUL AINI BINTI RAMAN
~epis
~21 Tahun
~16.6.1992
~Kuala Kubu Bharu
~seorang yang ceria, sangat mesra, manis orangnya dan happy go lucky :)



~NOR SYAMIZA BINTI ZULKIPLI
~miza
~21 Tahun
~14.7.1992
~Bistari Jaya
~seorang yang sempoi, ceria, happy go lucky :)



 
~NURUL IZZAIDAH BINTI ZIN AZMAN
~nurul
~21 Tahun
~31.5.1992
~Rawang
~seorang yang agak pendiam, ayu, comel dan berpendirian :)


Cantik kan mereka semua??? Bak kata pepatah sedap mata memandang :) yang pasti nya memang geng-geng GEGIRL xramai dari geng BOBOI tapi mereka ni juga sangat- sangan sporting habis :) Jadi rasanya cukup sampai sini yang dapat aku tulis tentang kawan – kawan aku dalam GKM, aku rasa sangat – sangat bertuah dapat mengenali mereka semua, biarpun xsemua ahli tapi inilah yang aku kenali, pandangan aku tentang mereka dari segi perbualan alam maya, yang pasti mesti bila bertemu di depan, mereka lebih dari apa yang aku jangka kan.

Semoga persahabatan kita semua kekal selamanya dunia dan akhirat. Ku mohon daripada ALLAH S.W.T agar kita dipertemukan bersama di SYURGA, insyaALLAH!!! Pelihara hubungan persahabatn ini, memberkati kita semua, insyaALLAH J semoga kalian semua dapat capai segala impian kalian, amin!!!

#tak sabar nak tunggu gathering nanti ^____^


SARANGHAEYOOO !!!
 


0 comment(s)