//eya Rusydia
The Princess



Link Diary About

ANNYEONGHASEYO!!!Assalamualaikum, welcome to my blog. I'm Leya. Please be nice here :)








Jom CBOX


My Favourite Songs


My Tweet


Follow Leya Taw!!!


Credits By


This blue grey templates made by Ogiey Junior. The photogenic pictures taken at WeHeartit. Thanks to Ogiey for the cursor freebies. I am proud to use Colour Code to

Header by Nurul Atiqah.




~Perjalanan Sepanjang di UiTM, menjelang FINAL sem 1~

Hey guys... berkepuk da blog Ya ni kan? Dah lama tak update blog ni sejak awal bulan Mac, ni dah masuk bulan Jun...ya ALLAH rasa kejap je masa...macam baru semalam je Ya daftar masuk UiTM ni, dah nak habis semester 1... lagi berapa minggu nak FINAL dah... mind set memang nak struggle gila ntuk final, dah start berapa malam tak cukup tidur, tak tidur malam...adatlah budak student kan?

Sekarang ni Ya tengah sibuk buat tugasan kumpulan, dalam masa yang sama study sikit untuk final...memang stress sebab xcukup tidur badan letih...perkembangan kat UiTM ni, so far so good because banyak ILMU, MAKLUMAT yang Ya dapat, and most important dalam keadaan tak sedar, my ENGLISH be improve from time to time, even have a something wrong with my language :D

Kat UiTM ni yang terlibat dengan persatuan, paling tinggi IPM (Institut Pemimpin Muda) under HEP UiTM...baru2 ni bercuti sambil berkursus di Langkawi, memang seronok gila...rasa rugi je kalau tak join, tak dapat ilmu, tak kenal banyak kawan...heee :D

Pasal test pulak, pertengahan sem tempoh hari, boleh lah, tapi hasil nye??? #faham2 sendiri lah ye...thats why i want to struggle in this final...wish me good luck ok :) i want DEKAN!!!

Okeylah, next time we see again :) papai BLOGGER :)


I'm a UiTM Shah Alam's Sudent and I'm a Academic of Language's Student






0 comment(s)